Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatásVédjegy
HUF

Termékekről

A SOYAL a legkorszerűbb technológiához és legújabb műszaki megoldásokhoz igazodva számtalan megoldást nyújt beléptető és vezérlő rendszerek kialakításához. A felhasználók proximity kártyákkal és/vagy kódokkal, továbbá ujjlenyomatukkal vagy ujj érlenyomatukkal nyithatnak, vezérelhetnek ajtókat, lifteket és egyéb elektronikus eszközöket. A felhasználók belépései, távozásai, tevékenységei, hozzáférései ellenőrizhetőek, szabályozhatóak, naplózhatóak, nyilvántarthatóak és feldolgozhatóak.

A SOYAL a beléptető rendszerek rendkívül széles választékát kínálja. Az egyszerű, egy ajtós vezérlőktől, kártyaolvasóktól akár a több mint 4 000 ajtós, 15 000 felhasználós, nagy rendszerekig, mindent tartalmaz a termékcsalád. A rendkívül széles kínálat, a kiváló minőség és az esztétikus megjelenés biztosítja, hogy szinte bármilyen rendszerfelépítés létrehozható, mely a legmagasabb biztonsági követelményekhez és a legigényesebb környezethez is tökéletesen illeszkedik. Minden feladathoz kiválasztható a megfelelő eszköz vagy rendszer, az egészen kicsi, akár otthoni felhasználástól, a hatalmas ipari, szállodai, irodaházi vagy akár a magas biztonsági követelményeket támasztó banki igényekhez is. A kifejezetten szállodai alkalmazásokhoz tervezett eszközök, ajtózárral egybeépített kártyaolvasók segítségével a kis apartmanoktól a nagyobb szállodákig megoldható a szobák elektronikus ajtóvezérlése, energiatakarékos üzemeltetése, a forgalom nyilvántartása és szervizszolgáltatások kezelése. Szinte mindegyik SOYAL készülék hálózatba is kapcsolható. Távolról is, belső számítógép-hálózaton vagy akár az Interneten keresztül is felügyelhetőek. Termékeink más márkájú beléptető rendszerekbe is könnyen illeszthetőek, így meglévő rendszerek bővítésére, fejlesztésére is alkalmasak. A rendszerek a legújabb Mifare 13.56 MHz és a hagyományos EM 125 KHz közelítő kártyás formátumban is választhatóak. A kültéri, vandálbiztos változatok mindegyike erős, rozsdamentes acél felhasználásával készült, így hosszútávon ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikus hatásoknak. A termékek megjelenésére is nagy hangsúlyt fektet a gyártó, ezért a készülékek a legigényesebb környezetben is megállják a helyüket, modern, szép, esztétikus megjelenésükkel emelik környezetük színvonalát. Az olvasók, segédolvasók és billentyűzetek nagy színválasztékban állnak rendelkezésre, igazodva az igényes belsőépítészeti elvárásokhoz. Minden egyes terméket kiváló minőség, megbízható és korszerű működés jellemez, melyekkel bőséges szolgáltatást nyújtó, felhasználóbarát, azaz könnyen, egyszerűen kezelhető rendszerek kialakítása válik lehetővé.

A vezérlőközpontok a több beléptetési ponttal rendelkező rendszerek olvasóinak működtetésére és adatgyűjtésére alkalmasak. 255 vezérlő is használható egy rendszeren belül, így akár több mint 4 000 belépési pont is kezelhető, akár 15 000 felhasználó számára.

A kártyaolvasók, ujjlenyomat és ujj érlenyomat olvasók, kódbillentyűzetek, vezérlők akár önállóan, akár hálózatba vagy vezérlőközpontokhoz kötve is használhatóak. A soros kommunikációnak köszönhetően rendszerbe fűzhetőek és a megfelelő átalakító segítségével közvetlenül számítógéphez vagy számítógép-hálózatokhoz illeszthetőek. Az LCD kijelzővel ellátott verziók funkciógombokkal is rendelkeznek, melyek segítségével a felhasználók meghatározhatják például a munkaidőhöz kapcsolódó tevékenységüket.

Az ujjlenyomat és ujj érlenyomat olvasók a legkorszerűbb optikai és kapacitív biometrikus azonosítási megoldásokkal, a legnagyobb biztonságot megkövetelő helyeken is tökéletesen biztosítják a beléptetést és vezérlést akár önállóan, akár rendszerbe illesztve. Az ujjlenyomat olvasók, a magasabb biztonságot nyújtó kapacitív biometrikus érzékelő felülettel szerelve is elérhetőek. Az önálló olvasók mellett közelítő kártyás olvasóval, illetve billentyűzettel ellátott típusok közül is választhat.

A segédolvasók hasznos kiegészítői a beléptető rendszereknek. Használatukkal egy beléptetési pont mindkét oldalán végezhet azonosítást, ajtóirány figyelést és az Anti-Pass-Back funkció alkalmazásával biztonságosabbá tehető a rendszer. A segédolvasók kialakításukban szinte teljesen megegyeznek a főolvasókkal és léteznek beltéri és kültéri változatok egyaránt.

A közelítő kártyás olvasókhoz hagyományos, vékony (bankkártya méretű), nyomtatható felületű és kulcstartó változatú, EM 125 kHz és Mifare 13.56 MHz kártyák közül választhat.

A programozható vezérlők segítségével a SOYAL rendszert nem csak beléptető rendszerként használhatja, hanem olyan feladatokat is megoldhat, mint a liftvezérlés vagy különböző gépek, berendezések jogosultsághoz és/vagy időintervallumhoz kötött működtetése.

Az ajtók biztonságos zárva tartását biztosítják a SOYAL kiváló minőségű síktapadó elektromágneses zárai, reteszzárai és hagyományos mágneszárai. A zárakhoz használható kiegészítő konzoloknak köszönhetően szinte minden ajtótípusra található megfelelő megoldás, legyen az fém, fa, műanyag vagy akár üvegajtó.

Az ajtók nyomógombbal történő működtetését a rendkívül esztétikus megjelenésű, mechanikus és elektronikus, érintőgombos nyomógombokkal végezheti.

A különböző kommunikációs formátumok átalakítására szolgáló konverterek (RS485/RS232, RS485/USB, RS485/TCP-IP, TTL/RS485) biztosítják a megbízható adatforgalmat a beléptető rendszer elemei és az adatfeldolgozás helyszínei között. A jelerősítők (RS485, Wiegand) pedig lehetővé teszik az adatok hosszabb vezetékhosszon történő biztonságos adattovábbítását.

Rendkívül sokoldalú, felhasználóbarát kezelőfelületű, magyar nyelvű szoftvereink segítségével számítógépről egyszerűen felügyelhetőek és konfigurálhatóak a készülékek, rendszerek. Több számítógépről, akár belső számítógép-hálózaton vagy az Interneten keresztül is elérhet minden beállítási és adatfeldolgozási, lekérdezési funkciót. Könnyedén megoldható idő és jelenlét nyilvántartás, ajtó-, lift-, parkoló- hozzáférések beállítása, ellenőrzése, hozzáférési nyilvántartás, napi/havi beszámolók, projekt-kezelés, operátor-jogosultsági szintek ellenőrzése, felhasználókhoz képek bevitele, belépéskor fénykép megjelenítése és sok egyéb funkció. A rendszerek alkalmasak munkaidő nyilvántartására is. Folyamatos adatgyűjtéssel, minden tevékenység és esemény rögzítésével széleskörű adatfeldolgozási, lekérdezési, exportálási, archiválási, statisztikai lehetőségeket tesznek lehetővé. A készülékek adatforgalmának és a tárolt adatoknak a protokoll táblázatát is tudjuk biztosítani, így meglévő szoftverekhez is integrálhatóak vagy bármilyen új adatfeldolgozó szoftver is készíthető a SOYAL készülékekhez, rendszerekhez.

A SOYAL komplex megoldást nyújt minden szükséges kiegészítővel a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb, hatalmas beléptető és vezérlő rendszerekig.

Minden SOYAL termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 0:11
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 SOYAL™ | soyal.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×